У Хмельницькому відкрили центр, де навчатимуть поводженню з відходами

У Хмельницькому відкрили центр, де навчатимуть поводженню з відходами

Фото
Укрінформ
У Хмельницькому відкрили «Гуфі-центр», де дітей і дорослих за інтерактивними методиками навчатимуть правильному поводженню з відходами.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Хмельницької міськради Олександр Симчишин, передає Укрінформ.

«Є речі, яких потрібно вчити змалку і в формі гри, фільмів, мультиків, лялькових вистав, екскурсій і т.д. Сьогодні ми відкрили унікальний і класний проєкт - «Гуфі-центр», де за інтерактивними методиками навчатимуть дітей і дорослих правильній поведінці з відходами», - йдеться у повідомленні.

За його словами, «Гуфі-центр» - це 5 залів із інтерактивними експонатами, макетами, іграми, навчальними програмами, розробленими та виготовленими спеціально для цього проєкту. Через усі експозиційні зали відвідувачів веде пес Гуфі та гіди навчального центру.

У першій залі можна переглянути фільм про історію сміття, далі – «кімната сміттєвого жаху», за нею - найбільший експозиційний зал, де вчать розумного поводження з відходами. Також  тут і зала сміттєпереробного комплексу.

Читайте також: На Донеччині встановили лавку з переробленого пластику

Як зазначив міський голова, центр працюватиме у форматі турів для груп і для окремих відвідувачів. Вхід у навчальний центр вільний (для груп за попередньою реєстрацією) за телефоном або через сторінки у соцмережах.

Фото: Олександр Симчишин, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-