Харків'яни зможуть безкоштовно відвідувати зоопарк раз на місяць

Харків'яни зможуть безкоштовно відвідувати зоопарк раз на місяць

Укрінформ
Жителі міста зможуть оформити безкоштовне запрошення у Харківський зоопарк один раз у 30 днів.

Про це повідомила прессекретар Харківського зоопарку Жанна Сусло, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу Харківської міськради.

«Для отримання безкоштовного запрошення харків'янам необхідно попередньо зареєструватися на сайті зоопарку або через встановлені біля входу термінали. Для реєстрації необхідно вибрати екскурсію, а також дату і час візиту. Дітям молодше 14 років при наявності безкоштовного запрошення у супроводжуючого оформлювати окреме запрошення не потрібно», - зазначила Сусло.

За словами директора комунальної установи «Офіс реформ» Павла Столбового, зоопарк є одним з головних партнерів соціального проєкту «Картка харків'янина».

«Безкоштовне відвідування харків'янами оплачується з міського бюджету. У зв'язку з цим потрібно здійснювати облік наданої послуги, для чого і була розроблена електронна система реєстрації. Також завдяки цій системі розподіляють кількість відвідувачів зоопарку на кожен день, що становить від 5 до 8 тисяч осіб», - пояснив Столбовий.

За словами директора Харківського зоопарку Олексія Григор'єва, обмеження на відвідування зоопарку буде діяти орієнтовно до листопада: «З досвіду зоопарку в колишні роки, його відвідуваність у зимовий період зменшується в 10-15 разів, у зв'язку з чим зникає необхідність в обмеженні кількості відвідувачів».

Читайте також: На Хмельниччині для дітей створять «лісову школу»

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові у День міста 23 серпня відкрили зоопарк після п’ятирічної реконструкції.

Загальні видатки на реконструкцію становили понад 1,5 млрд грн. У зоопарку створені різні зони: «Африканська савана», «Південна Америка», «Дика Австралія», «Водний світ», «Далекий схід», «Планета мавп», «Контактний зоопарк», «Королівство слонів», «Стежка тигра», «Ведмежі володіння», «Театрі природи». Замість ґрат тварин відділяють від відвідувачів скляні та електричні огорожі та рови з водою.

Харківський зоопарк був заснований у 1895 році.

Фото: https://www.facebook.com/zookharkov1895

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-