В Ужгороді чиновники вперше змагатимуться зі стронгмену

В Ужгороді чиновники вперше змагатимуться зі стронгмену

Укрінформ
Вперше в Ужгороді проведуть міжвідомчий кубок Закарпаття зі стронгмену серед чиновників, прикордонників та правоохоронців. На змаганнях збиратимуть гроші на лікування хлопчику.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив координатор турніру Ернест Завадський.

«В Ужгороді вперше 11 вересня пройде Кубок зі стронгмену між відомствами Закарпатської області. Змагання проведемо на центральній площі Ужгорода - Театральній. Це буде перша в області спортивна подія, у якій змагатимуться найсильніші чоловіки з силових структур та державних установ із всієї Закарпатської області», - повідомив Завадський.

За його словами, до участі формують понад 10 команд, у кожній з них планується по два учасники, плюс один запасний.

Він повідомив, що за першість у міжвідомчому Кубку області зі стронгмену боротимуться в 4-х видах силових вправ: залізні валізи (або ж прогулянка фермера), логліфт, скат (кантування покришки) та куля.

За словами Завадського, під час змагання збиратимуть кошти для маленького закарпатця Павлика Мотичко, орфанного хворого, у якого діагностована СМА (спинно-м'язова атрофія).

Читайте також: На Львівщині встановлять тренажери для активних парків

«Ми плануємо, що усі учасники та гості змагання побачать яскраве спортивне дійство та зможуть долучитися до збору коштів для лікування Павлика», - сказав Завадський.

Він додав, що кожен бажаючий зможе спробувати і себе у ролі стронгмена та виконати вправи, які виконуватимуть учасники змагань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-