97-річний тенісист з Харкова потрапив до світової Книги рекордів Гіннеса

97-річний тенісист з Харкова потрапив до світової Книги рекордів Гіннеса

Укрінформ
Раніше чоловік двічі здобував титул національного рекордсмена України як «Найповажнішого віку тенісист» та «Найповажнішого віку людина, яка здійснила спуск на тролеї».

Про це у Фейсбуці пише керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова. 

«НРР знову оголошує нове ім'я українця, яке внесене до світової Книги Рекордів Гіннеса (Guinness World Records). 7 липня експерти НРР здійснять офіційну церемонію оголошення світовим рекордсменом Книги рекордів Гіннеса знаменитого харків’янина, 97-літнього Леоніда Станіславського», - йдеться в повідомленні.

Майже два роки безперервних комунікацій щоденно здійснював відділ міжнародних зв’язків НРР з суддями Гіннеса, і ось - довгоочікувана мить: Леонід Станіславський офіційно визнаний найсильнішим тенісистом на планеті у віковій категорії 90+, який бере участь у змаганнях.

У 2017 році Станіславський двічі здобував титул національного рекордсмена України як «Найповажнішого віку тенісист» та «Найповажнішого віку людина, яка здійснила спуск на тролеї».

Попри свій поважний вік, Леонід Якович регулярно майже три десятки років тренується (тричі на тиждень, взимку і влітку), у тенісному клубі «Унікорт». Там же й відбудеться офіційна церемонія оголошення світового рекорду Леоніда Станіславського.

Читайте також: Шестирічний хлопчик з Львівщини став новим рекордсменом України, назвавши 196 країн

Як повідомляв Укрінформ, за поданням Національного реєстру рекордів досягнення українського гирьовика Владислава Ярового із Запоріжжя внесено до світової Книги рекордів Гіннеса. Рекорд – «Максимальна тривалість жонглювання гирею 40 кг із зав'язаними очима».

Фото: Pixabay та  з Фейсбук-сторінки Лани Вєтрової

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-