Через е-кабінет водія можна замовити страховий поліс на авто

Через е-кабінет водія можна замовити страховий поліс на авто

Укрінформ
В електронному кабінеті водія до переліку функцій долучили ще один сервіс – замовлення страхового поліса на авто.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба МВС.

«До переліку функцій в Електронному кабінеті водія долучили ще один корисний сервіс – замовлення страхового поліса на авто. Відтепер ви без проблем зможете укласти страховий договір відразу в електронному функціоналі – не потрібно їхати в офіс чи чекати доставку», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що за 2 тижні до закінчення терміну дії страхового поліса зміниться колір його позначки, і особа зможе завчасно онлайн оформити новий. При цьому попередня страховка діятиме до закінчення свого терміну.

«А ще привабливим заохоченням є те, що громадяни пільгових категорій зможуть замовити страхові поліси зі знижкою. Головне – вказати документ, що підтверджує ці привілеї», - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Херсону передали 10 нових автобусів українського виробництва

Як поінформували у відомстві, електронний кабінет водія має неабиякий попит у водіїв транспортних засобів. Так, упродовж минулого року його послугами скористалися понад 720 000 осіб, з початку поточного року – 315 000 осіб.

У е-кабінеті водія також можна здійснити обмін та відновлення посвідчення водія, призначити належного користувача на авто, відстежувати та сплачувати штрафи за порушення ПДР, за необхідності – верифікувати водійські документи, отримати витяг з Єдиного держреєстру транспортних засобів та замовити індивідуальні номерні знаки.

Як повідомлялося, в електронному кабінеті водія запрацювала онлайн-послуга - «Керування належним користувачем», відтак відповідальність за поведінку на дорозі нестиме водій авто, тобто призначений як належний користувач, а не власник авто.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-