Воллес: Єдиний варіант, коли Іран і Росія атакують - вдарити у відповідь вдвічі сильніше

Воллес: Єдиний варіант, коли Іран і Росія атакують - вдарити у відповідь вдвічі сильніше

Укрінформ
Колишній міністр оборони Великої Британії Бен Воллес вважає, що єдиний варіант, коли Іран і Росія завдають удару - це вдарити у відповідь вдвічі сильніше і не зупинятися, поки вони не зрозуміють послання.

Про це він написав у статті в The Daily Telegraph, передає Укрінформ.

"Ми підтримуємо Ізраїль, тому що ми поділяємо спільні цінності, виступаємо проти тероризму і поважаємо суверенітет. Але якщо пілоти ВПС допомагають захищати Ізраїль, то ми повинні очікувати, що Ізраїль допоможе Україні летальною зброєю та іншими ресурсами, тому що альянси працюють в обох напрямках", - заявив Воллес.

За його словами, зараз Ізраїлю немає у списку країн, які надають Україні зброю та інше обладнання.

Ексміністр також вважає, що має бути рішуча відповідь на атаку Ірану.

Читайте також: Іран розпочав нову фазу відкритої війни на Близькому Сході - Туск

"Я дійшов висновку, що єдиний варіант, коли Іран і Росія завдають удару, - це вдарити у відповідь вдвічі сильніше і не зупинятися, поки вони не зрозуміють послання", - заявив Воллес.

Як повідомлялося, представник Армії оборони Ізраїлю Даніель Хагарі заявив, що Іран у ніч на 14 квітня запустив понад 300 ракет та безпілотників по Ізраїлю, 99% яких було перехоплено силами ППО. Відбити атаку допомагали союзники – Велика Британія, Франція та США.

Посол Ізраїлю у ФРН Рон Просор торік заявляв, що Ізраїль надає Україні більшу підтримку для відсічі російської агресії, ніж про це відомо публічно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-