Прем’єр Молдови назвав провокацією заяву Придністров’я про «атаку дрона» на військову частину

Прем’єр Молдови назвав провокацією заяву Придністров’я про «атаку дрона» на військову частину

Укрінформ
Прем'єр-міністр Молдови Дорін Речан прокоментував повідомлення влади невизнаного Придністров’я про нову «атаку дрона» на військову частину, назвавши її черговою провокацією.

Про це повідомляє NewsMaker, передає Укрінформ.

«Ми зіткнулися зі ще однією звичною провокацією. Звернемо увагу на реакцію суспільства, яке вже усвідомлює реальність. Ці провокації більше не можуть викликати паніку чи страх», — сказав він, зазначивши, що Росія підтримує такі провокації.

У Бюро реінтеграції Молдови також заявили, що у придністровському регіоні «продовжуються провокації, спрямовані на сіяння паніки та напруженості, у тому числі для привернення уваги до регіону».

Читайте також: ФСБ вербує українців у Придністров’ї

Як повідомлялося, влада невизнаної ПМР заявила, що 5 квітня о 14.35 дрон-камікадзе нібито атакував військову частину в Рибницькому районі. «Метою була станція радіолокації, якій завдано незначних пошкоджень, жертв немає. На місці працює слідчо-оперативна група. Порушено кримінальну справу», - йдеться у повідомленні «міністерства держбезпеки» ПМР.

Читайте також: У Молдові розглядають сценарій вступу в Євросоюз без Придністров’я

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов у коментарі Суспільному наголосив, що Україна не причетна до цієї події й точно «не витрачала б цінні дрони, для подібних дрібних провокацій».

Фото: facebook.com/recean.md

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-