У ГУР назвали провокацією заяву Придністров'я про атаку дрона на військову частину

У ГУР назвали провокацією заяву Придністров'я про атаку дрона на військову частину

Укрінформ
Головне управління розвідки Міноборони України зреагувало на заяву «міністерства держбезпеки» невизнаного Придністров'я про атаку дрона на військову частину за шість кілометрів від кордону з нашою державою.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.

У «міністерства держбезпеки» невизнаного Придністров'я заявили, що сьогодні о 14:35 дрон-камікадзе атакував військову частину «міністерства оборони ПМР» у Рибницькому районі, за шість кілометрів від придністровсько-українського кордону.

«Метою була станція радіолокації, якій були завдані незначні пошкодження, жертв немає. На місці працює слідчо-оперативна група. Порушено кримінальну справу», - поінформували у відомстві.

Своєю чергою представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов у коментарі Суспільному наголосив, що Україна не причетна до цієї події й точно «не витрачала б цінні дрони, для подібних дрібних провокацій».

Читайте також: Кремль прагне використати Придністров'я і Гагаузію для дестабілізації у Молдові - ISW

«В цілому, можна сказати, що є сили, зацікавлені у дестабілізації ситуації в регіоні, під приводом, нібито підготовки ПМР до атаки на Одесу. Вони сіють паніку та організовують провокації, але ситуація відстежується та знаходиться під контролем», - додав представник ГУР.

Як повідомлялося, 17 березня в невизнаному Придністров’ї заявили про вибух та пожежу на території військової частини у Тирасполі внаслідок атаки дрона-камікадзе. Повідомлялося також, що пожежа могла знищити гелікоптер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-