Блінкен запізнився на зустріч НАТО через несправність літака - Bloomberg

Блінкен запізнився на зустріч НАТО через несправність літака - Bloomberg

Укрінформ
Держсекретар США Ентоні Блінкен запізнився на зустріч міністрів закордонних справ країн НАТО в Брюсселі, оскільки через поломку літака в Парижі американській делегації довелося добиратися до штаб-квартири Альянсу автотранспортом.

Про це повідомляє Bloomberg, передає Укрінформ.

«Представник Держдепартаменту заявив, що реактивний літак ВПС США, який доправив Блінкена до Франції у вівторок, мав механічну проблему», - зазначається в повідомленні.

Глава Держдепу використовує старішу модель Boeing 737, яка була модифікована для використання урядом. Це вже не перша поломка літака, на якому пересувається держсекретар США. Востаннє це сталося в січні в Цюріху, звідки Блінкен мав вилітати після участі в Давоському економічному форумі.

Делегація на чолі з держсекретарем в середу була змушена їхати з Парижа до Брюсселя наземним транспортом, здолавши відстань понад 300 км.

Читайте також: Кандидатуру Рютте на посаду генсека підтримують 28 країн НАТО - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у Брюсселі розпочалася дводенна зустріч міністрів закордонних справ країн НАТО, одним з головних питань якої є продовження військової допомоги для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-