Єреван заперечує заяву Баку про накопичення вірменських військ біля кордону

Єреван заперечує заяву Баку про накопичення вірменських військ біля кордону

Укрінформ
Міністерство оборони Вірменії у неділю заявило, що повідомлення оборонного відомства Азербайджану щодо розміщення вірменських військ біля спільного кордону не відповідають дійсності.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у відповідній заяві Міноборони Вірменії.

«Поширене Міністерством Азербайджану повідомлення про те, що Збройні сили Республіки Вірменія нібито здійснюють скупчення, активні пересування особового складу, бронетехніки, артилерії та інших вогневих засобів на різних напрямках прикордонної зони, не відповідає дійсності», – йдеться у заяві вірменського оборонного відомства.

Там додали, що поширені у низці Телеграм-каналів світлини, на яких нібито зображене пересування вірменських військ до кордонів, насправді ілюструють навчальні автопробіги водіїв-новобранців.

Міноборони Вірменії оцінює оперативну ситуацію на кордоні з Азербайджаном як стабільну, тому не бачить потреби у застосуванні там додаткових заходів, йдеться у заяві відомства.

Читайте також: Столтенберг у Вірменії: Стабільність на Південному Кавказі важлива для НАТО

Як повідомлялося, у неділю в Міноборони Азербайджану заявили, що останнім часом у різних напрямках вірмено-азербайджанського умовного кордону спостерігається зосередження живої сили, бронетехніки, артилерійських установок та інших потужних вогневих засобів збройних сил Вірменії та інтенсивне переміщення її військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-