Колумбійські ВМС перехопили катер із рекордною партією кокаїну

Колумбійські ВМС перехопили катер із рекордною партією кокаїну

Фото, відео
Укрінформ
Військово-морські сили Колумбії вилучили понад три тонни кокаїну після перехоплення швидкісного катера в колумбійському Карибському басейні неподалік від острова Сан-Андрес.

Про це повідомляє CBS News, передає Укрінформ.

Влада заявляє, що ринкова вартість вантажу становить $113 мільйонів.

Військові кораблі та літаки ВМС Колумбії, ВПС Колумбії та Об'єднаної міжвідомчої оперативної групи Південного командування США кілька миль переслідували швидкісний катер, що перевозив майже кілька тонн наркотиків.

Після перехоплення військові затримали трьох колумбійців, одного гондурасця і одного венесуельця, які перебували на борту катера, а подальша перевірка підтвердила, що на ньому перевозили 3 355 кілограмів кокаїну.

На відео, яке опублікувало ВМС, видно, як офіцери розвантажують і розкладають сотні пакунків із вилученим кокаїном, що, за словами офіційних осіб, становить понад вісім мільйонів доз, які "не потраплять на вулиці різних країн, таким чином уникнувши впливу на здоров'я населення".

Читайте також: У Болгарії знайшли 170 кілограмів кокаїну в бананах з Еквадору

У Колумбії виробляється близько 60% кокаїну у світі.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці у Болівії вилучили рекордну партію кокаїну, яка на чорному ринку коштувала б більш як $451 мільйон.

Фото: Fuerzas Militares de Colombia, X

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-