КНДР провела навчальні стрільби з «надвеликих» ракетних установок

КНДР провела навчальні стрільби з «надвеликих» ракетних установок

Укрінформ
Військові КНДР провели навчальні стрільби з «новими надвеликими» реактивними системами залпового вогню наступного дня після того, як Південна Корея і Японія повідомили про запуск кількох балістичних ракет малої дальності з боку Північної Кореї.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

В Офіційному Центральному телеграфному агентстві КНДР (KCNA) повідомили, що навчання були спрямовані на перевірку «реальних бойових можливостей» 600-міліметрових реактивних систем залпового вогню і поліпшення бойового духу та готовності військових.

За навчаннями спостерігав північнокорейський диктатор Кім Чен Ин. Він закликав до модернізації і нарощування артилерійських сил, наголосивши на «стратегічних функціях 600-мм реактивних систем залпового вогню як основного центрального ударного засобу» у підготовці до війни.

«Нищівні наступальні засоби, якими володіє наша армія, повинні більш ретельно виконувати свої завдання з блокування і придушення можливості війни і бути готовими зруйнувати столицю ворога та структуру його збройних сил», – сказав Кім військовим.

У понеділок, відповідаючи на запитання про загрози з боку північнокорейських реактивних систем залпового вогню, міністр оборони Південної Кореї Шин Вон Сік заявив, що якщо Пхеньян випустить велику кількість звичайних ракет проти Півдня, це "буде війною" і спричинить сильні удари у відповідь.

Читайте також: Запуск ракети режимом КНДР загрожує міжнародній безпеці - Держдеп

Як повідомляв Укрінформ, КНДР запустила у понеділок балістичну ракету невстановленого типу в напрямку Японського моря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-