У Франції відсторонили чиновника після поїздки «спостерігачем» до Росії

У Франції відсторонили чиновника після поїздки «спостерігачем» до Росії

Укрінформ
Заступник мера міста Талан у регіоні Бургундія (департамент Кот-д'Ор) був відсторонений від виконання своїх обов'язків за поїздку до Росії "міжнародним спостерігачем" на президентських псевдовиборах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє France info.

«Сиріл Гоше, член міської ради від Республіканської партії, був запрошений російською владою, незважаючи на те, що незалежним спостерігачам заборонено в'їзд до Росії», - йдеться в матеріалі медіа.

Представник місцевої влади є членом асоціації під назвою "Французька еміграція в Росії".

"Ця особиста ініціатива жодним чином не відображає цінності, яких дотримуються всі обрані члени муніципальної ради", - заявив міський голова Талан. Мер містечка, в якому мешкають 11 тисяч людей, додав, що йому нічого невідомо про поїздку свого заступника. Він вважає, що так звані вибори в Росії відзначаються відсутністю справжніх представників опозиції, і що вони не можуть бути визнані.

Читайте також: МЗС України закликало медіа не називати фарс у Росії словом «вибори»

Раніше французьке МЗС повідомило, що бере до відома очікувані результати президентських псевдовиборів, згідно з якими Володимир Путін залишається президентом Російської Федерації на п'ятий термін, та наголошує, що ніколи не визнає їх результати на тимчасово окупованих українських територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-