У Нідерландах пропонують перейменувати вулицю, де знаходиться посольство РФ, на честь Навального

У Нідерландах пропонують перейменувати вулицю, де знаходиться посольство РФ, на честь Навального

Укрінформ
У Нідерландах створили петицію з пропозицією змінити назву вулиці, на якій розташоване посольство РФ в місті Гаага, на назву “Дорога Олексія Навального”.

Як повідмоляє кореспондент укрінформу в Гаазі, наразі петиція зібрала 57 496 підписів.

Як повідомляв Укрінформ, у нідерландському місті Гаага громада житлового району Зоргвлієт провела акцію на підтримку України - пішохідну та велосипедну зону біля будівель посольства Росії в Нідерландах назвали “Слава Україні”. У такий спосіб нідерландці хотіли продемонструвати свою солідарність і підтримку Україні, де все ще триває жорстоке повномасштабне військове вторгнення РФ.

Читайте також: Канада викликала «на килим» посла РФ через смерть Навального

Як повідомлялося, 16 лютого Федеральна служба виконання покарань РФ заявила, що опозиційний російський політик Олексій Навальний помер у колонії №3 у Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Напередодні Навального 27-й раз відправили у ШІЗО. Його етапували до колонії «Полярний вовк» у середині грудня 2023 року. Вперше до ШІЗО цієї колонії політика відправили 9 січня. До етапування до колонії «Полярний вовк» Навальний перебував у ВК-6 у Володимирській області. 17 лютого представниця Навального Ярмиш підтвердила факт його смерті.

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-