Нові санкції проти Росії будуть націлені також на її військову машину - Держдеп

Нові санкції проти Росії будуть націлені також на її військову машину - Держдеп

Укрінформ
Пакет нових масштабних санкцій проти РФ, які адміністрація США очікує оголосити впродовж ближчих днів, буде націлений, у тому числі, проти російської військової машини, ВПК цієї країни, а також режиму, який переслідує опозиціонерів.

Про це повідомив у середу в Вашингтоні речник Державного департаменту США Метью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми завжди шукаємо додаткові способи, за допомогою яких ми зможемо подавити російську військову машину, позбавити російський ВПК компонентів, які він має використовувати для забезпечення своїх військових зусиль, а також притягнути до відповідальності тих, хто до цього причетний», - зауважив представник зовнішньополітичного відомства США.

Він зазначив, що докладно все буде оголошено в п’ятницю, але в загальних словах, «це буде потужний пакет санкцій» проти РФ.

Читайте також: Новий пакет санкцій ЄС проти Росії передбачає обмеження щодо 193 фізичних і юросіб

Крім того, зауважив Міллер, будуть застосовані заходи, щоби забезпечити виконання попередніх санкцій, введених проти російського режиму. Окремо запроваджуватимуться санкції, пов’язані безпосередньо зі смертю Олексія Навального.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок Білий дім анонсував масштабний пакет санкцій проти Росії, оголошення якого очікується 23 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-