У Пакистані сталися сутички між прихильниками різних партій, є загиблі та поранені

У Пакистані сталися сутички між прихильниками різних партій, є загиблі та поранені

Укрінформ
У Пакистані в неділю під час зіткнень між прихильниками двох конкуруючих політичних партій у південній провінції Сінд троє людей загинули і щонайменше семеро отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це з посиланням на місцеву владу повідомляє Xinhua.

Інцидент трапився в окрузі Ларкана провінції Сінд, де прихильники Пакистанської народної партії і Великого демократичного альянсу проводили узгоджені з владою мітинги.

Попри те, що зібрання охороняли поліцейські, гарячі дебати між політичними опонентами в якийсь момент переросли у сутичку із застосуванням зброї.

Під час перестрілки були вбиті і поранені прихильники обох сторін та поліцейські, які їх охороняли.

Взяти ситуацію під контроль вдалося тільки після прибуття додаткових сил правоохоронців.

Під час сутички загинули троє осіб, у тому числі один поліцейський, а ще сімох поранених доправили до шпиталю. Двоє з них перебувають у важкому стані.

Читайте також: У Пакистані на час виборів відключили інтернет та мобільний зв’язок

Сьогодні Центральна виборча комісія Пакистану оголосила остаточні результати парламентських виборів у країні, що відбулися минулого четверга, згідно з якими перше місце посіли незалежні кандидати, переважно пов’язані з партією експрем’єра Імрана Хана, котрий відбуває тюремний термін.

Як повідомляв Укрінформ, у різних регіонах Пакистану під час парламентських виборів, що відбулись у четвер 8 лютого, скоєно 51 терористичний акт.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-