У Пакистані на час виборів відключили інтернет та мобільний зв’язок

У Пакистані на час виборів відключили інтернет та мобільний зв’язок

Укрінформ
У Пакистані тимчасово призупинили роботу мережі мобільного зв’язку та інтернету по всій країні в день проведення національних виборів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

"Влада Пакистану призупинила роботу мережі мобільного зв’язку та інтернету, коли мільйони людей йдуть на виборчі дільниці, щоб проголосувати за новий склад уряду", - йдеться у повідомленні.

У Міністерстві внутрішніх справ Пакистану заявили, що ці заходи виправдані, посилаючись на нещодавні терористичні атаки в країні.

Вибори відбуваються майже через два роки після того, як попереднього прем’єр-міністра, Імрана Хана було усунено з посади через вотум недовіри. Минулого року Хан був ув'язнений за звинуваченнями в корупції, і йому заборонено балотуватись.

Прем'єр-міністр Наваз Шаріф зараз бере участь у виборах, які, на думку багатьох аналітиків, є найменш демократичними виборами у Пакистані.

Зазначається, що послуги дзвінків по мобільному та роботу мобільного інтернету призупинено, хоча мережі Wi-Fi все ще працюють.

Один з виборців сказав BBC, що вони були шоковані цим рішенням, сказавши, що "виборцям слід сприяти, а не [створювати] такі перешкоди".

Читайте також: Пакистан закриває кордон із Іраном та Афганістаном на час виборів

Як повідомляв Укрінформ, 5 лютого щонайменше десять правоохоронців загинули внаслідок нападу озброєних людей на поліцейський відділок на північному заході Пакистану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-