США не мають інформації про нові поставки зброї з КНДР в Росію - Пентагон

США не мають інформації про нові поставки зброї з КНДР в Росію - Пентагон

Укрінформ
Сполучені Штати продовжують відстежувати взаємодію між Росією й Північною Кореєю у військовій сфері, однак наразі не мають підтверджень будь-яких нових поставок зброї впродовж останнього часу.

Про це сказала в четвер під час брифінгу в Пентагоні заступниця речника Міноборони США Сабріна Сінгх, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми спостерігаємо за поглибленими відносинами між Росією та КНДР. Але сьогодні я не маю жодних повідомлень про поставки (зброї – ред.) або про щось подібне»,- зауважила представниця Пентагону у відповідь на запитання, чи відстежили США нові випадки передачі озброєнь між Пхеньяном і Москвою.

Вона також зазначила, що інтенсифікація взаємодії між двома режимами викликає занепокоєння у США та інших країн, у тому числі, щодо впливу такої співпраці на ситуацію безпеки в Європі та в районі Корейського півострова.

Читайте також: Британські експерти виявили новий доказ використання Росією ракет із КНДР

Як повідомляв Укрінформ, напередодні США засудили запуск Північною Кореєю ракет у бік Жовтого моря, а також інші провокаційні дії режиму, та вказали на необхідність повернутися до дипломатії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-