У Росії заявляють про нічну атаку безпілотників на нафтопереробний завод

У Росії заявляють про нічну атаку безпілотників на нафтопереробний завод

Відео
Укрінформ
У Туапсе Краснодарського краю РФ вночі палав нафтопереробний завод «Роснафти», ймовірно, після атаки БПЛА.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал Astra.

«Офіційно влада так і не назвала причину пожежі на НПЗ. ASTRA з'ясувала, що опівночі 25 січня територію "РН-Морський термінал Туапсе" атакував один безпілотник. Після чого почалася пожежа. Пошкоджено нафтопереробну установку, в якій на момент атаки знаходилося близько 100 тонн бензину та 200 тонн мазуту», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що з території підприємства евакуювали 38 працівників.

ТГ-канал Baza повідомляє, що висота полум’я після атаки НПЗ «Роснафти» досягала 70 метрів.

Окрім того, Телеграм-канал Shot пише про пожежу в селі Єлове під Красноярськом у східному Сибіру в цеху з виробництва аерочовнів. «Вогонь охопив понад 1700 квадратів. 40 людей вибігли із будівлі, рятуючись від пожежі», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, палаюче виробництво належить компанії "Алігатор", яка виробляє плоскодонні водні судна з надувними і твердими корпусами та авіаційними двигунами. З пожежею борються 27 рятувальників та вісім одиниць спецтехніки.

Читайте також: Українські безпілотники долітають далеко вглиб Росії, далі буде тільки більше - Ігнат

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на джерела у правоохоронних органах, 21 січня унаслідок нічної атаки українськими безпілотниками на нафтовий термінал «Усть-Луга Ойл» в Ленінградській області зупинив роботу. Відповідальність за операцію взяла СБУ.

Російський завод "Новатек", розташований на узбережжі Балтійського моря, також призупинив роботу після атаки українських безпілотників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-