Білий дім: У переговорах із республіканцями все рухається у правильному напрямку

Білий дім: У переговорах із республіканцями все рухається у правильному напрямку

Укрінформ
Адміністрація президента США вважає, що переговори в Сенаті щодо міграційної реформи, які мають привести до розблокування республіканцями нової масштабної допомоги Україні, просуваються «в правильному напрямку».

Про це заявила під час спілкування з журналістами речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми відчуваємо, що все йде в правильному напрямку – розмови йдуть у правильному напрямку. Це дуже важливо»,- зауважила представниця адміністрації.

Водночас вона підкреслила важливість для Конгресу досягти домовленості щодо ухвалення запиту президента Джо Байдена з додатковим фінансуванням на потреби національної оборони, який містить, зокрема, допомогу Україні.

«Тому переговори, розмови, безумовно, триватимуть. І тому ми сподіваємося, що це просуватиметься швидко», - додала речниця Білого дому.

Вона також наголосила, що для України є критично важливим подальше надання Штатами підтримки, зокрема з урахуванням ситуації на полі бою.

Читайте також: Байден очікує від республіканців сумлінного підходу, щоб розблокувати підтримку України - Білий дім

«Отже, очевидно, нам потрібно це зробити. Нам потрібно зробити це дуже й дуже швидко. І тому ми звертаємося до республіканців у Конгресі не зволікати», - наголосила Жан-П’єр.

Як повідомляв Укрінформ, у Вашингтоні не виключають, що російські війська можуть посилити наступальні операції на сході України, зокрема в районі Авдіївки, коли промерзне ґрунт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-