США продовжують вважати, що Путін не зупиниться на Україні - Держдеп

США продовжують вважати, що Путін не зупиниться на Україні - Держдеп

Укрінформ
Росія на чолі з Путіним, яка продемонструвала свою готовність захоплювати сусідні країни силою, не планує зупинятися на вторгненні в Україні та продовжує загрожувати іншим країнам регіону.

Таку оцінку висловив у понеділок речник Держдепартаменту США Метью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми продовжуємо бути занепокоєними у зв’язку з агресією Росії в цілому»,- підкреслив представник зовнішньополітичного відомства США.

Саме тому, за його словами, адміністрація наполягає на необхідності продовження підтримки України.

«Ми не вважаємо, що Путін був би задоволений і зупинився би на Україні, якби він зрештою зміг би завоювали Україну й підкорити її РФ»,- продовжив Міллер.

Читайте також: Росіяни запустили ударні безпілотники з окупованої Херсонщини

У цьому зв’язку він зауважив, що країни Європи теж мають таке занепокоєння. Саме це стало свого часу мотивуючим чинником для Швеції й Фінляндії приєднатися до Північноатлантичного альянсу.

Речник Держдепу також наголосив, що Росія продемонструвала готовність і бажання застосовувати свою армію, щоби завоювати силою сусідні країни.

«Тож, звісно, ми хочемо вжити заходів, щоби якось цьому запобігти», - наголосив представник Держдепу.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок в Білому домі підтвердили, що готові йти на компроміси у переговорах із республіканцями в питанні безпеки кордону та міграційної політики, щоби вони не блокували ухвалення додаткової допомоги Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-