У Південній Кореї заарештували жінку, яка намагалася відчинити аварійні двері під час польоту

У Південній Кореї заарештували жінку, яка намагалася відчинити аварійні двері під час польоту

Укрінформ
Поліція Південної Кореї заарештувала 26-річну жінку, яка намагалася під час польоту відчинити аварійні двері літака, ймовірно перебуваючи під впливом наркотиків.

Про це повідомляє Korea Times, передає Укрінформ. 

Інцидент стався на рейсі авіакомпанії Korean Air із Нью-Йорка до південнокорейського Інчхона.

Повідомляється, що жінка почала проявляти ознаки тривожності приблизно через 10 годин польоту і кілька разів намагалась відкрити аварійний вихід, бортпровідникам довелося її стримувати.

Відразу після прильоту в Інчхон поліцейські взяли порушницю під варту і провели їй реагентний тест на наркотики, який дав позитивний результат. Жінку заарештували.

У поліції розповіли, що жінка понад шість місяців перебувала в Нью-Йорку, жодних психічних захворювань у неї не діагностували. Судмедекспертиза має визначити точну кількість і тип наркотиків, які вона вживала.

Читайте також: У Південній Кореї туристичний автобус зіткнувся із автофургоном, четверо загиблих

Минулого місяця підлітка засудили до трьох років ув’язнення за спробу відкрити двері літака під час польоту у червні. Він перебував під дією метамфетаміну.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві правоохоронці затримали організатора наркоугруповання з Кривого Рогу, яке щомісяця збувало наркотичні засоби та психотропні речовини на суму понад ₴11 мільйонів.

Фото: Vincenzo Pace | Simple Flying

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-