Папа Франциск закликав продовжувати молитися за Україну та інші народи, які страждають

Папа Франциск закликав продовжувати молитися за Україну та інші народи, які страждають

Укрінформ
Папа Римський Франциск закликав не забувати про багатостраждальну Україну, а також молитися за інші народи, які страждають від насильства та війни.

Як передає Укрінформ з посиланням на Vatican News, з відповідним закликом понтифік виступив під час недільної меси у Ватикані.

«Поновлюю свою близькість з дорогим населенням М'янми, яке, на жаль, і надалі страждає від насильства та зловживань. Молюся, щоб вони не зневірювалися і завжди покладалися на Господню допомогу... Також, браття й сестри, й надалі молімося за стражденну Україну, бачу тут прапори України, та за населення Палестини й Ізраїля», - сказав Папа Франциск після проказування молитви «Ангел Господній».

Читайте також: Папа Франциск переказав на допомогу українським біженцям у Литві €100 тисяч

«Потрібна добра воля. Мир – можливий. Не мирімося з війною! І не забуваймо, що війна завжди, завжди, завжди є поразкою. Заробляють лише виробники зброї», - наголосив він.

Читайте також: Папа Франциск закликав зупинити кровопролиття, які вбивають майбутнє дітей

Як повідомляв Укрінформ, 15 листопада Папа Римський Франциск закликав молитися за Україну та інші країни, охоплені війнами, й нагадав про солідарність із біженцями.

Фото: vaticannews.va

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-