Росія відкликала ратифікацію договору про заборону ядерних випробувань

Росія відкликала ратифікацію договору про заборону ядерних випробувань

Укрінформ
Державна дума Росії відкликала в трьох читаннях ратифікацію Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань (ДВЗЯВ).

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал Думи.

«Держдума відкликала ратифікацію Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань. Закон ухвалено у третьому читанні», – йдеться у повідомленні.

Документ, розроблений за дорученням голови Держдуми В'ячеслава Володіна, був внесений до парламенту РФ 13 жовтня.

У понеділок російські депутати схвалили законопроєкт про відкликання ратифікації Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань відкликання ратифікації у першому читанні. У середу він був схвалений одразу у другому та третьому читаннях.

Читайте також: Китай навряд чи дозволить Росії розкидатися ядерними бомбами - Данілов

Як повідомлялося, питання про відкликання ратифікації Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань (ДВЗЯВ) порушив президент країни-агресора Володимир Путін 5 жовтня на виступі у міжнародному дискусійному клубі "Валдай". За його словами, Росія практично завершила роботу над новою ядерною зброєю, для її випробування достатньо відкликання зазначеної ратифікації.

Перед тим деякі російські експерти з безпеки та законодавці закликали відновити ядерні випробування для "попередження" Заходу.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-