США протидіятимуть усім, хто допомагає Росії у війні проти України - Держдеп

США протидіятимуть усім, хто допомагає Росії у війні проти України - Держдеп

Укрінформ
Адміністрація США налаштована рішуче протидіяти всім юридичним і фізичним особам, які допомагатимуть Росії у війні проти України.

Про це заявив на брифінгу у Вашингтоні речник Державного департаменту США Метью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми протидіятимемо будь-якій компанії та будь-якій особі, яка допомагатиме Російській Федерації отримувати вигоди від цієї війни або вдаватиметься до дій на користь уряду РФ у цій війні»,- сказав представник зовнішньополітичного відомства.

Він нагадав, що Сполучені Штати запровадили цілий перелік санкцій проти третіх осіб. За словами Міллера, ці зусилля продовжуватимуться й надалі.

Читайте також: Литва проти послаблення санкцій в обмін на продовження «зернової угоди» - Науседа

Крім того, додав речник Держдепу, США разом із союзниками й партнерами шукатимуть способів посилити заходи проти обходу вже запроваджених обмежень.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Сполучені Штати, Європейський Союз, Велика Британія, Канада, а також інші країни оголосили про запровадження санкцій проти Росії та її спільників, котрі допомагають їй обходити обмеження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-