Воллес вважає, що у найближчі роки Путін ще може завдати удару

Воллес вважає, що у найближчі роки Путін ще може завдати удару

Укрінформ
Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес вважає, що Росія ще буде загрозою найближчими роками, і у диктатора РФ Володимира Путіна поки ще є військові ресурси.

Про це він сказав в інтерв'ю The Sunday Times, передає Укрінформ.

На питання про те, що не дає йому спати ночами, Воллес зазначив, що це поєднання загрози з боку Росії, дедалі більш агресивного Китаю і терористичних угрупувань, які досі нікуди не поділися.

"Якщо Путін програє в Україні, він буде глибоко поранений. Він все ще має військово-повітряні сили і флот – і ми бачимо, як його флот робить досить агресивні маневри. Путін ще не закінчив з нами. Він має можливість у найближчі три-чотири роки завдати удару", – вважає Воллес.

Читайте також: Путін хоче зберегти ПВК «Вагнер», але без Пригожина – ISW

Він зазначив, що загроза застосування Путіним ядерної зброї "все ще є у їхній доктрині". Йдеться про застосування тактичної ядерної зброї.

Також Воллес не виключає, що Росія може атакувати підводні комунікації союзників, які забезпечують передачу даних та енергоресурсів.

Читайте також: Воллес підтвердив, що залишить посаду міністра оборони Британії та піде з політики

Як раніше повідомляло агентство, на саміті НАТО у Вільнюсі міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що Україна має приєднатися до НАТО «якомога швидше».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-