У Кропивницькому провели автомотопробіг на підтримку військовополонених

У Кропивницькому провели автомотопробіг на підтримку військовополонених

Фото
Укрінформ
У Кропивницькому влаштували автомотопробіг та акцію на центральній площі міста на підтримку військових Маріупольського гарнізону, які понад рік перебувають у російському полоні.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Кропивницькому провели автомотопробіг на підтримку військовополонених / Фото: Мирослава Липа

В акції взяли участь понад дві сотні людей. Організатори та учасники акції сподіваються, що розголос у суспільстві допоможе полоненим скоріше повернутися додому.

Читайте також: Полонені з “Азовсталі”: повернуто лише кожного п’ятого із майже 2,5 тисячі

«Цю акцію ми влаштували на підтримку військовополонених Маріупольського гарнізону, які вже понад рік знаходяться в полоні. Мій чоловік - військовополонений, нам потрібно повертати їх додому, їх усіх чекають рідні», – наголосила співорганізаторка акції Олена Соколова.

Учасники автомотопробігу проїхалися центральною вулицею Кропивницького з українськими прапорами на автівках та мотоциклах. Тим часом рідні, близькі та всі небайдужі зібралися на площі Героїв Майдану з плакатами. Також охочі на прапорах писали слова підтримки полоненим. Ці прапори віддадуть воїнам, коли вони повернуться додому.

Читайте також: Гурт Kalush Orchestra підтримав полонених захисників «Азовсталі»

Такий захід у Кропивницькому рідні полонених воїнів з Маріупольського гарнізону проводять не вперше, подібний відбувся у вересні 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-