ВРП призначила тимчасового керівника Служби судової охорони

ВРП призначила тимчасового керівника Служби судової охорони

Укрінформ
Вища рада правосуддя призначила тимчасово виконуючим обов’язки голови Служби судової охорони Віктора Мороза.

Як передає Укрінформ, про це інформують у ВРП.

“Вища рада правосуддя вирішила покласти з 30 березня 2023 року, тимчасово, до призначення Голови Служби судової охорони у встановленому порядку, але не довше ніж до 30 липня 2023 року, виконання обов’язків Голови Служби судової охорони на начальника Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області, полковника Служби судової охорони Мороза Віктора Анатолійовича”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що на сьогодні посада голови Служби судової охорони є вакантною, а строк тимчасового виконання обов’язків за вказаною посадою спливає 29 березня 2023 року.

Читайте також: Оновлена Вища рада правосуддя звільнила вже 97 суддів

У ВРП уточнюють, що в п. 24 розділу VI Положення про проходження служби співробітниками Служби судової охорони визначено, що у зв’язку зі службовою необхідністю на співробітника Служби судової охорони може бути покладено тимчасове виконання обов’язків за іншою рівнозначною або вищою посадою, а саме, вакантною за його згодою. Строк тимчасового виконання обов’язків у такому випадку не повинен перевищувати чотирьох місяців.

У Службі судової охорони уточнили, що до призначення Віктор Мороз очолював територіальне управління Служби у Рівненській області з моменту його створення у 2019 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-