У Франції українська громада провела благодійний весняний ярмарок

У Франції українська громада провела благодійний весняний ярмарок

Фото, відео
Укрінформ
У французькому місті Ванцено за ініціативи асоціації «ПромоУкраїна» відбувся благодійний весняний ярмарок, присвячений наближенню Великодня та пов’язаних з ним свят.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Постійне представництво України при Раді Європи.

«У ході урочистого заходу з відкриття ярмарку з вітальним словом виступив Заступник Постпреда України при РЄ Віктор Нікітюк, який запросив учасників взяти участь в організованих українськими активістами майстер-класах з писанкарства, щоб навчитися новим навичок і технікам української культури», – йдеться в дописі.

У заході взяли участь мер м.Ванцено М.Канненгізер, Генеральний секретар Парламентської асамблеї Ради Європи Деспіна Чацівассіліу-Цовіліс, дипломати Постійного представництва України при Раді Європи, представники української громади в Ельзасі.

Також представники української громади організували благодійний продаж різноманітних українських страв.

Постійне представництво України при Раді Європи подякувало асоціації «ПромоУкраїна» та її Президенту Ользі Костенко за чудову організацію ярмарку.

Нагадаємо, французька благодійна організація «Діло Сходу» організувала акцію під назвою «Ланцюг світла для України», що триває впродовж Великого Посту.

Фото: Постійне представництво України при Раді Європи / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-