Оборона Бахмута триває, Сили оборони нищать ворога 24/7 - Сирський

Оборона Бахмута триває, Сили оборони нищать ворога 24/7 - Сирський

Фото
Укрінформ
Вздовж усієї лінії фронту в зоні відповідальності Східного угруповання військ йдуть інтенсивні бойові дії, оборона Бахмута триває.

Як передає Укрінформ, про це командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський заявив у Телеграмі та опублікував фото з місць ведення боїв.

За його словами, на Бахмутському напрямку постійно знищується ворожа техніка, жива сила росіян і склади.

“Штурмові групи ворога намагаються просуватися з околиць до центру міста, але Сили оборони працюють і знищують їх 24/7”, - наголосив Сирський.

Читайте також: Весняний російський наступ в Україні вичерпує себе - ISW

За словами командувача, артилерія 24-ї бригади імені Короля Данила завдає потужних ударів по позиціях ворога, а десантники 80-ї бригади стримують штурми росіян, не даючи їм просунутись вперед.

“Подвиг кожного нашого воїна увійде в історію України. Ми переможемо!”, - наголосив командувач Сухопутних військ.

Читайте також: Оборона Бахмута тримається і можливості ще не вичерпані — Маляр

Як повідомлялося, за даними Генерального штабу ЗСУ, основною метою росіян минулої доби залишалися спроби виходу на адміністративні межі Донецької та Луганської областей. Ворог зосереджував основні зусилля на наступальних діях на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Завдяки професійним і злагодженим діям, наші захисники відбили понад 120 атак окупантів на зазначених напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-