США запровадили вторинні санкції проти мережі, що сприяла впк рф

США запровадили вторинні санкції проти мережі, що сприяла впк рф

Укрінформ
Офіс контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США (OFAC) запровадив санкції проти 22 фізичних і юридичних осіб із декількох країн, пов’язаних з мережею, що допомагала військово-промисловому комплексу росії ухилятися від санкцій, запроваджених за агресію рф проти України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі американського відомства.

“Відчайдушні спроби росії використовувати проксі, щоб обійти санкції США, демонструють, що санкції значно ускладнили і зробили дорожчим для російського військово-промислового комплексу відновлення постачання військової машини путіна. Накладення санкцій на цих проксі є одним із багатьох кроків, які Міністерство фінансів США разом із коаліцією зробили і продовжують робити, щоб посилити застосування санкцій проти оборонного сектору росії, її вигодоотримувачів і прихильників”, - заявив заступник глави Мінфіна США Воллі Адеємо.

Загалом під нові санкції США поширені на 22 фізичні й юридичні особи з кількох країн.

Зазначається, що за останній рік Міністерство фінансів США застосувало санкції до понад 100 фізичних та юридичних осіб, які займаються діяльністю з метою обійти міжнародні санкції та експортний контроль, запроваджений проти росії.

Читайте також: США розширили торговельні санкції проти Ірану через постачання дронів росії

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США оголосив про запровадження додаткових санкцій проти ПВК «Вагнер», фізичних осіб та компаній у росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-