Ердоган обговорить із Зеленським та путіним створення гуманітарного коридору

Ердоган обговорить із Зеленським та путіним створення гуманітарного коридору

Укрінформ
Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган говоритиме з президентами України та росії про відкриття гуманітарного коридору, зокрема для обміну пораненими та цивільними.

Про це турецький омбудсмен Шереф Малкоч сказав на закритті міжнародної конференції омбудсменів 12 січня в Анкарі, повідомляє власкор Укрінформу.

«Я хочу повідомити, що наш президент сьогодні чи завтра матиме розмову як із паном Зеленським, так і з путіним. Що буде далі, залежить від нас. Будемо координуватися”, - сказав Малкоч.

За словами турецького омбудсмена, він просив президента Туреччини про створення гуманітарного коридору між Україною та росією, і Ердоган цю ідею підтримав.

«Якщо нам вдасться обмін пораненими, дітьми чи жінками в Україні, це буде один із найзначущіших аспектів цієї зустрічі (омбудсменів - ред.)», – сказав турецький омбудсмен.

Читайте також: Лубінець обговорив із Ердоганом повернення з рф українських полонених

Як повідомляв Укрінформ, 11-12 січня в Анкарі проходила міжнародна конференція омбудсменів «Майбутнє прав людини у 21-му столітті», в якій бере участь українська делегація на чолі з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини Дмитром Лубінцем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-