У Берліні не знають про переговори представника кремля з європейськими політиками щодо України

У Берліні не знають про переговори представника кремля з європейськими політиками щодо України

Укрінформ
У Берліні не мають інформації про нібито переговори російського представника дмитра козака із європейськими політиками з метою примусу України до «мирних угод».

Про це заявив речник федерального уряду Німеччини Штеффен Гебештрайт на брифінгу в понеділок, відповідаючи на запитання щодо можливості візитів російського посланника до європейських столиць, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«У мене немає жодної інформації щодо цього. І я би здивувався, якби справа дійшла до таких переговорів», - сказав речник.

Гебештрайт нагадав, що канцлер ФРН перебуває у «регулярному контакті» з російським президентом, остання телефонна розмова відбулася на початку грудня.

Читайте також: Посол України розкритикував Ізраїль через переговори з лавровим

Як повідомлялося, раніше секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що заступник керівника адміністрації президента росії дмитро козак зустрічається з європейськими політиками і через них передає меседжі, що “росіяни готові на поступки, щоб зафіксувати статус-кво, який є на сьогодні, й примусити Україну до перемир’я”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-