Міноборони Литви про «різдвяне перемир’я»: вбивці втомилися й хочуть відпочити

Міноборони Литви про «різдвяне перемир’я»: вбивці втомилися й хочуть відпочити

Укрінформ
Міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас вважає, що росія хоче різдвяного перемир'я лише для того, щоб пізніше продовжувати вбивати українців з новими силами.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Twitter-сторінку Анушаускаса.

«путін наказує шойгу оголосити різдвяне перемир'я, бо вбивці втомилися і хочуть відпочити добу. Вони хочуть різдвяного перемир'я, щоб з новими силами продовжити вбивати українців у власній країні», - написав Анушаускас.

Раніше президент США Джо Байден висловив скептицизм щодо припинення вогню, яке президент росії володимир путін наказав запровадити на час Різдва.

Як повідомляв Укрінформ, раніше російські пропагандистські медіа повідомили, що президент країни-терориста рф володимир путін нібито доручив ввести з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня “режим припинення вогню” по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні.

Читайте також: Мішель - про «перемир’я» путіна: Таке ж фальшиве, як і «референдуми»

Зі свого боку радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив, що для росії “тимчасове перемир’я” можливе після виходу з тимчасово окупованих територій, адже Україна не атакує чужі землі й не вбиває цивільних, а знищує виключно загарбників.

Фото: Delfi

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-