Підтримка Іраном російських військових може зрости в найближчі місяці – британська розвідка

Підтримка Іраном російських військових може зрости в найближчі місяці – британська розвідка

Укрінформ
Після вторгнення росії в Україну Іран став одним із головних військових спонсорів рф і в найближчі місяці іранська підтримка російських військових може зрости.

Про це йдеться у зведенні, опублікованому в суботу Міністерством оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ.

«Підтримка Іраном російських військових, ймовірно, зросте в найближчі місяці, оскільки росія намагається отримати більше зброї, включаючи сотні балістичних ракет», - ідеться в зведенні.

Натомість, зазначають у британській розвідці, росія може запропонувати Ірану безпрецедентний рівень військової і технічної підтримки, що трансформує їхні оборонні відносини.

Читайте також: Розвідка Британії вважає, що рф почала використовувати іранські дрони з нової партії

«росія, швидше за все, витратила значну частину своїх запасів балістичних ракет малої дальності SS-26 «Іскандер», які несуть боєголовку вагою 500 кг на відстань до 500 км, і якщо росії вдасться отримати велику кількість іранських балістичних ракет, вона, швидше за все, використає їх для продовження і розширення кампанії ударів по критично важливій інфраструктурі України», - вважають у Міноборони Великої Британії.

У попередньому огляді Міністерства оборони Великої Британії повідомлялося, що вздовж лінії оборони поблизу міста Сватове Луганської області, ймовірно, розгорнуті підрозділи 1-ї гвардійської танкової армії росії, яка захищає москву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-