Прем'єрка Молдови прокоментувала падіння ракети на кордоні

Прем'єрка Молдови прокоментувала падіння ракети на кордоні

Укрінформ
Прем'єр-міністр Молдови Наталія Гаврилиця засудила російські ракетні атаки на українську інфраструктуру і заявила, що молдавська влада робить все можливе, щоб тримати ситуацію під контролем.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на NewsMaker.

«Мені повідомили, що прикордонники виявили частини ракети біля Бричан. Прикордонна поліція посилила контроль й оточила зону, де впала ракета. Крім того, Moldelectrica попередила про можливі вимкнення електроенергії», - розповіла прем'єр.

При цьому Гаврилиця наголосила, що молдавська влада засуджує атаки на цивільні об'єкти в Україні і підтримує український народ.

«Я та мої колеги робимо все можливе, щоб тримати ситуацію під контролем і не допустити ризикованих для наших громадян ситуацій», — наголосила вона.

Також видання з посиланням на Міноборони Молдови повідомляє, що сапери обстежують місце падіння ракети неподалік Бричан.

"Група саперів Національної армії зараз прямує в Бричани, щоб обстежити місце (падіння ракети)", - повідомили в міністерстві. Усі подробиці обіцяли надати пізніше.

Читайте також: Енергетична система України працює попри «прильоти» в трьох областях - Шмигаль

Як повідомлялося, у понеділок, 5 грудня, росія завдала чергового масованого ракетного удару по Україні, зафіксовано кілька влучань в інфраструктурні об'єкти. Компанія Moldelectrica попередила про можливі вимкнення електрики. А в саду неподалік Бричан співробітники Прикордонної поліції виявили ракету, що впала.

Фото: newsmaker.md

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-