Індонезія посилить заходи безпеки для проведення саміту G20

Індонезія посилить заходи безпеки для проведення саміту G20

Укрінформ
Збройні сили і поліція Індонезії планують направити близько 18 тис. службовців для гарантування безпеки під час саміту G20, що пройде на індонезійському острові Балі 15-16 листопада.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NHK.

Індонезія головуватиме на зустрічі G20 вперше. Президент США Джо Байден уже оголосив про свою участь у саміті, а прем'єр-міністр Японії Кісіда Фуміо веде підготовку до участі в ньому.

За тиждень до відкриття цієї дводенної зустрічі близько 3 700 індонезійських військовослужбовців і поліцейських зібралися в понеділок на місці проведення саміту, щоб провести церемонію єдності.

Читайте також: Присутність путіна на саміті G20 буде неправильним сигналом для глобальних еліт - Подоляк

Під час церемонії вони продемонстрували бронетранспортери, які використовуються для забезпечення безпеки на випадок великомасштабних терористичних нападів, а також електронні пристрої для запобігання проникнення дронів у місце проведення зустрічі.

Індонезійський уряд введе на період саміту режим підвищеної готовності, обмеживши рух транспорту і діяльність населення.

Читайте також: Зустріч Байдена і Сі Цзіньпіна на саміті G20 була б позитивом для світу - посол України в Індонезії

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський заявив, що його позиція залишається незмінною, і Україна не братиме участі в саміті G20 на Балі, якщо там буде президент російської федерації путін.

15-16 листопада в Індонезії на острові Балі заплановано проведення саміту G20, куди також запрошено главу Української держави. МЗС України вимагає виключення росії з G20 після визнання путіним того, що він віддав наказ про ракетні удари по інфраструктурі України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-