У Британії назвали «вигадкою» звинувачення з боку рф у підриві трубопроводів Nord Stream

У Британії назвали «вигадкою» звинувачення з боку рф у підриві трубопроводів Nord Stream

Укрінформ
Міністерство оборони Великої Британії спростувало звинувачення з боку москви у нібито причетності британських ВМС до вибухів на газопроводах Nord Stream 1 і 2.

Заяву оборонне відомство Великої Британії оприлюднило у Твітері, передає Укрінформ.

«Щоб відвернути увагу від катастрофічного перебігу свого незаконного вторгнення в Україну, міністерство оборони росії вдається до фальшивих заяв епічного масштабу. Ця вигадана історія більше говорить про суперечки, які точаться всередині російського уряду, ніж про Захід», - заявили у Міноборони Сполученого Королівства.

Раніше речник міністерства оборони рф заявив, що за останніми вибухами в бухті Севастополя стоїть підрозділ ЗСУ, який буцімто пройшов підготовку за допомогою британських військових, які нібито раніше брали участь у організації вибухів на газопроводах Nord Stream 1 і 2.

Читайте також: «Бавовна», «бойові комарі» та «дельфіни» - в Україні відреагували на ранкові вибухи у Севастополі

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вранці у Севастополі сталися вибухи.

Міністерство оборони росії стверджує, що атаку здійснили нібито українські безпілотники, які "незначно пошкодили" морський тральщик "Иван Голубец" та бонове загородження бухти Південна. У "теракті" росіяни звинувачують українських і британських фахівців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-