Естонія вважає, що дев'ятий пакет санкцій проти росії має набути чинності якнайшвидше

Естонія вважає, що дев'ятий пакет санкцій проти росії має набути чинності якнайшвидше

Укрінформ
Міністерство закордонних справ Естонії надало Єврокомісії свої пропозиції щодо дев'ятого санкційного пакету заходів проти росії та білорусі, що готується, і хоче, щоб він якомога швидше набув чинності.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на ERR.

Естонія хоче, щоб дев'ятий санкційний пакет ще більше розширив і посилив санкції проти росії, насамперед у сфері енергетики, банківської справи, пропаганди у ЗМІ та торгівлі, а також щоб під обмеження потрапили додаткові фізичні та юридичні особи, заявили у МЗС.

«Принципове рішення Європейської ради про посилення санкцій проти росії – це політична заява про волевиявлення, яка має бути реалізована дуже швидко», – заявив міністр закордонних справ Урмас Рейнсалу.

Читайте також: Президент Литви закликає ЄС посилити санкції проти росії та білорусі

Як повідомлялося, з початку повномасштабної війни росії проти України Естонія та Європейський Союз постійно запроваджували санкції проти росії.

На даний момент набули чинності вісім пакетів санкцій, мета яких – підняти ціну агресії для росії настільки високо, щоб це повністю паралізувало російську економіку і унеможливило фінансування війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-