Міністри оборони країн НАТО зустрінуться у Брюсселі 13 жовтня

Міністри оборони країн НАТО зустрінуться у Брюсселі 13 жовтня

Укрінформ
Міністри оборони країн НАТО зустрінуться у Брюсселі 13-14 жовтня у форматі засідання Північноатлантичної ради для обговорення актуальних викликів у сфері безпеки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Північноатлантичного альянсу.

«Зустріч Північноатлантичної ради (ПАР) на рівні міністрів оборони відбудеться у четвер, 13 жовтня, та у п'ятницю, 14 жовтня, у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі. Під час цих зустрічей головуватиме генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за підсумками зустрічі з державним секретарем США Ентоні Блінкеном 9 вересня у Брюсселі генсек НАТО Єнс Столтенберг висловив переконання, що російська війна проти України «входить у критичну фазу». Можна припустити, що ситуація в Україні та пов’язані з нею виклики для європейської та євроатлантичної безпеки будуть в центрі обговорення урядовців країн НАТО.

Читайте також: Безпекові гарантії не є альтернативою членства України в НАТО - Єрмак

Від початку російського вторгнення в Україну у лютому 2022 року НАТО та його окремі країни-союзниці виявили дієву солідарність з українським народом та його Збройними силами та продовжують надавати Україні потужну політичну, економічну і військову підтримку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-