Влада Азербайджану відзвітувала про виконання усіх задач у конфлікті з Вірменією

Влада Азербайджану відзвітувала про виконання усіх задач у конфлікті з Вірменією

Укрінформ
Президент Азербайджану Ільхам Алієв провів оперативну нараду за участю військового керівництва країни щодо ситуації на азербайджансько-вірменському кордоні, в ході якої було оголошено про виконання всіх задач в районі бойових дій.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє державне азербайджанське інформагентство Azertag.

«На засіданні були представлені відповідні доповіді. Було зазначено, що провокації, вчинені збройними силами Вірменії на кордоні двох держав, були попереджені, а всі відповідні обов'язки та завдання виконані», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Франція порушить тему конфлікту Вірменії та Азербайджану на Радбезі ООН

Також зазначається, що влада Азербайджану поклала відповідальність за загострення ситуації на вірменсько-азербайджанському кордоні на політичне керівництво Вірменії.

«Збройні сили Азербайджанської Республіки контролюють оперативну обстановку на кордоні», - наголошується у повідомленні.

Читайте також: Військова ескалація: спецпредставник ЄС терміново їде до Єревану та Баку

Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі на кордоні між Вірменією та Азербайджаном була інтенсивна стрілянина. Єреван заявив про «широкомасштабну провокацію азербайджанської сторони». Своєю чергою влада Азербайджану наголосила, що обстріл є «відповіддю на провокацію та диверсію з боку Вірменії».

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що внаслідок відновлення бойових дій на кордоні з Азербайджаном загинули щонайменше 49 вірменських військовослужбовців.

Фото: azertag.az

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-