Канада сформує спецгрупу для протидії російській пропаганді

Канада сформує спецгрупу для протидії російській пропаганді

Укрінформ
Для підвищення ефективності виявлення та розвінчання російської дезінформації Канада сформує спеціальну групу експертів.

Про це заявив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, звертаючись до учасників другого саміту Кримської платформи, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Нам треба й надалі боротися із російською дезінформацією. Саме тому Канада сформує спеціальну команду, яка допоможе посилити нашу спроможність виявляти та відстежувати російську та іншу, підтримувану державою, дезінформацію”, - сказав Трюдо.

За його словами, ця ініціатива ”дозволить поглибити міжнародну співпрацю, в тому числі в рамках Механізму швидкого реагування G7”.

Читайте також: Канада запроваджує нові санкції проти росії

Трюдо також висловив підтримку праву України завдавати ударів по цілях окупантів у Криму. “Український народ має право захищати себе, в тому числі в Криму”, - наголосив глава канадського уряду.

Як повідомлялося, у Києві проходить другий саміт Міжнародної Кримської платформи за участі 60 країн і міжнародних організацій. З міркувань безпеки він проводиться в онлайн-форматі, але деякі представники міжнародної спільноти приїхали в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-