Кремль одразу бачить сигнал Вашингтона від візиту Пелосі на Тайвань – Клімкін

Кремль одразу бачить сигнал Вашингтона від візиту Пелосі на Тайвань – Клімкін

Укрінформ
Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін переконаний, що сигнал Вашингтона від візиту спікера Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі на Тайвань відразу бачать у кремлі.

Таку думку він висловив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За словами Клімкіна, США "показали зуби" - двічі за останні дні: перший раз, коли знищили в Афганістані лідера Аль-Каїди Аль-Завахірі, другий - коли зробили візит спікеру Конгресу на Тайвань.

«В нас багато хто боїться, що підняття ставок американцями відволікатиме їх від нашої війни з рф. Дарма, все з точністю до навпаки. кремлівський режим не розуміє жодної цивілізованої дипломатії, тільки силу. Зуби, які США показали Китаю та терористам, одразу побачили в кремлі», - зазначив ексміністр.

Дипломат підкреслив, що сигнал Вашингтона «дуже простий: ми нікого в цьому світі не боїмося і дістанемо всіх, хто нам загрожує».

«Просто і максимально доступно. Для всіх, і в першу чергу для кремля», - підсумував він.

Читайте також: Армію Тайваню привели у підвищену бойову готовність - ЗМІ

Як повідомлялося, попри протести Китаю спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі розпочала візит на Тайвань.

Раніше Пекін неодноразово висловлював погрози й попередження про «наслідки» для США в разі її офіційного візиту до Тайбея.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-