Рогозіна звільнили з «Роскосмосу» - вже знайшли заміну

Рогозіна звільнили з «Роскосмосу» - вже знайшли заміну

Укрінформ
Дмитра Рогозіна звільнено з посади голови «Роскосмосу», на його місце призначено Юрія Борисова, який раніше виконував повноваження віцепрем'єра рф.

Як передає Укрінформ, відповідні укази за підписом президента росії володимира путіна опубліковані на сайті кремля.

Про нове призначення Рогозіна поки що не повідомляється. За даними джерел видання «Медуза», він найближчим часом має перейти на роботу до адміністрації президента рф. При цьому посада, яку обійме колишній очільник «Роскосмосу», ще обговорюється. Одне з джерел «Медузи» повідомило, що Рогозін — один із кандидатів на посаду очільника адміністрації президента. Інші співрозмовники видання говорили, що він може стати одним із кремлівських кураторів маріонеткових «днр» і «лнр» та інших тимчасово окупованих територій України.

Читайте також: Європейське агентство припиняє співпрацю з роскосмосом щодо дослідження Марса

З травня 2018 року 65-річний Борисов працював віцепрем'єром, замінивши на цій посаді Рогозіна. На посаді заступника голови уряду він, серед іншого, опікувався питаннями космосу та ВПК. До цього Борисов був заступником міністра оборони та заступником міністра промисловості і торгівлі.

Як повідомлялося, 24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста та села України, вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-