росія погрожує Заходу «дзеркальними» заходами у разі використання її заморожених активів

росія погрожує Заходу «дзеркальними» заходами у разі використання її заморожених активів

Укрінформ
москва заявляє, що будь-яке використання коштів росії без її згоди трактуватиметься як неправомірний і недружній випад, після чого відбудуться кроки у відповідь, у тому числі «дзеркальні» заходи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у ТГ-каналі дипломатичного відомства з посиланням на директора Департаменту економічного співробітництва МЗС росії Дмитра Біричевського.

«Будь-яке використання коштів російської держави без її згоди трактуватиметься нами як неправомірний і демонстративно недружній випад конкретної країни та її владних структур, який дає нам право на кроки у відповідь з захисту своїх інтересів», - сказав Біричевський.

Читайте також: лукашенко пригрозив республікам колишнього срср «втратою суверенітету»

При цьому, за його словами, «не слід забувати про іноземні активи західних країн, їх бізнесу та громадян, які перебувають на території нашої країни, до яких можуть бути застосовані «дзеркальні» заходи».

24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують та вбивають мирне населення. Демократичні країни запроваджують санкції проти росії, водночас надаючи допомогу Україні, яка відбиває агресію. Зокрема, опрацьовуються можливості конфіскації заморожених на Заході російських активів та перенаправлення їх Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-