Адреси бомбосховищ у москві виявилися «державною таємницею»

Адреси бомбосховищ у москві виявилися «державною таємницею»

Укрінформ
У російській столиці адреси бомбосховищ є "державною таємницею".

Як передає Укрінформ, це випливає з відповіді московської мерії на запит депутата Мосміськдуми Євгенія Ступіна, опублікованої у ТГ-каналі депутата.

Ступін надіслав запит до мерії, мотивуючи його тим, що "держпропаганда та окремі депутати періодично погрожують іноземним державам ядерними ударами", у зв'язку з цим, на думку депутата, "очевидно, що зростає ризик завдання по москві ударів у відповідь". Він запросив в уряді столиці адреси бомбосховищ у районах проживання його виборців – Некрасівка, Косино-Ухтомський, Новокосине, Вихіно-Жулебіне, Вешняки.

Читайте також: У Вінниці повторно перевірять бомбосховищаголова ОВА

У відповіді мерії йдеться про те, що бомбосховища в цих районах є, але конкретна інформація про них відноситься до держтаємниці. «Страшно уявити, до чого може призвести така "таємність", коли в годину Х ніхто не знатиме, куди йти», – зазначив Ступін.

Він пообіцяв звернутися до прокуратури, щоб там перевірили законність прирівнювання адрес бомбосховищ до державної таємниці.

Читайте також: В Україні буде більше бомбосховищ - уряд та Рада напрацьовують ініціативи

24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють і бомблять мирні міста й села України, катують та вбивають мирне населення. Демократичні країни приймають санкції проти рф, а також підтримують Україну. У відповідь представники російської влади неодноразово шантажували Захід загрозою застосування ядерної зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-