«мзс росії, ми виправили це для вас»: у Євросоюзі потролили дипломатів рф за твіт

«мзс росії, ми виправили це для вас»: у Євросоюзі потролили дипломатів рф за твіт

Фото
Укрінформ
Робоча група Стратегічних комунікацій ЄС виправила текст твіту мзс рф, в якому вказується, що НАТО нібито надасть Молдові зброю, що порушить її нейтральний статус.

Як повідомляє Укрінформ, виправлений текст твіту мзс росії опублікувано на сторінці робочої групи Стратегічних комунікацій ЄС (EU East Stratcom Task Force) у Твітері.

«мзс росії, ми виправили це для вас», - йдеться у твіті. Речення з твіту мзс росії, в якому сказано, що «постачання зброї НАТО цій країні (Молдові – ред.) підриває її нейтральний статус і навряд чи сприятиме зміцненню її безпеки» було виправлене.

«Постачання нелетальної техніки в цю країну (Молдову – ред.) відповідає її нейтральному статусу та сприятиме посиленню її безпеки», - зазначається у виправленому варіанті.

Читайте також: роспропаганда поширює фейк про «каральні рейди» в Миколаєві

Також вказується, що мзс росії замість «Рада ЄС» написав «Рада Європи».

«ЄС прагне підтримувати стійкість Молдови та захистити її населення», - додала до твіту робоча група ЄС.

Наразі цей твіт відсутній у стрічці сторінки мзс рф у Твітері.

Як повідомляв Укрінформ, Центр протидії дезінформації при РНБО оприлюднив нову добірку фейків, які протягом 8 липня поширила російська пропаганда. Серед яких - заява глави МЗС рф лаврова, де вказується про готовність рф до переговорів з українськими та турецькими колегами щодо експорту українського зерна, а Захід він звинувачує у спробах штучно блокувати постачання російського зерна на світові продовольчі ринки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-