Канада анонсує санкції проти російських пропагандистських ресурсів

Канада анонсує санкції проти російських пропагандистських ресурсів

Укрінформ
Канада незабаром оголосить про запровадження санкцій проти російських пропагандистських ресурсів, які намагаються виправдати війну в Україні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявили в офісі прем’єр-міністра Канади.

“Прем’єр-міністр оголосив про намір Канади запровадити санкції проти підтримуваних державою дезінформаційних та пропагандистських ресурсів, контрольованих російськими посадовцями. Мета цього - протистояти кремлівській дезінформації, яку він використовує для намагання виправдати свою неспровоковану війну в Україні”, - розповіли у Трюдо.

У відомстві додали, що Канада “рішуче налаштована підтримувати уряд та народ України у їх боротьбі за мирне, успішне та демократичне майбутнє”.

“Ми й надалі стоятимемо пліч-о-пліч із Україною, яка намагається захиститися від російської агресії”, - наголосили у офісі глави канадського уряду.

Читайте також: Україна вже працює з ЄС над сьомим пакетом санкцій - Кулеба

Як повідомлялось, Канада вчора оголосила про суттєве розширення обмежувальних заходів проти росії та білорусі, заборонивши експорт до обох країн чутливих технологій та припинивши товарообмін предметами розкошу. Під канадські санкції потрапили також 15 українських колаборантів і 65 фізичних та юридичних осіб з росії та білорусі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-