Під москвою знайшли мертвим колишнього голову «росозброєння» - ЗМІ

Під москвою знайшли мертвим колишнього голову «росозброєння» - ЗМІ

Укрінформ
Ексглаву держкорпорації "росозброєння", яка після злиття з "Промекспортом" стала "рособоронекспортом", Олексія Огарьова знайдено мертвим у Підмосков'ї.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на ТГ-канал російського держінформагентства "РІА-Новості".

Російські ЗМІ уточнюють, що Огарьова знайшли мертвим у себе вдома в елітному селищі Горки-2. Причин смерті поки що не встановлено, проте повідомляється, що ознак насильницької смерті на тілі не виявлено.

«За попередніми даними, смерть чоловіка має не кримінальний характер. Проте точну причину смерті буде встановлено за результатами експертизи. Організована дослідча перевірка», - сказала старший помічник керівника підмосковного гу ск росії Ольга Врадій.

Читайте також: У москві знайшли мертвими колишнього віцепрезидента Газпромбанку з сім'єю

Олексій Огарьов очолював "росозброєння" у 1999-2000 роках. За свою кар'єру він також обіймав посаду постпреда росії при ОБСЄ, заступника керівника адміністрації президента та заступника секретаря ради безпеки. Відомо, що свого часу Огарьов навчався з Олексієм Дьяченком, чоловіком дочки першого президента рф Бориса Єльцина Тетяни.

Читайте також: В Іспанії знайшли мертвими колишнього топменеджера «Новатека», його дружину та доньку

Після початку росією повномасштабної війни в Україні було зафіксовано низку смертей російських вищих чиновників і бізнесменів, які сталися за загадкових обставин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-