В Іспанії знайшли мертвими колишнього топменеджера «Новатека», його дружину та доньку

В Іспанії знайшли мертвими колишнього топменеджера «Новатека», його дружину та доньку

Укрінформ
Колишній топменеджер великої російської газової компанії «Новатека» Сергій Протосеня, його дружина та донька знайдені мертвими в місті Ллорет-де-Мар в Іспанії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Медуза із посиланням на телеканал Telecinco.

За його даними, тіла дружини топменеджер і 18-річної доньки з ножовими пораненнями було виявлено у кімнатах вілли, що належить сім'ї. Тіло самого Протосені знайшли в саду; він загинув від удушення, поряд з ним виявили сокиру та ніж.

За даними телеканалу, сім'я Протосені жила у Франції, а до Іспанії вони приїхали на великодні свята. Статки колишнього топменеджера «Новатека» оцінюють у 400 млн євро.

У пресслужбі поліції підтвердили, що розглядається версія, згідно з якою чоловік міг убити свою дружину і доньку, а потім накласти на себе руки. Там не стали називати імен загиблих, пославшись на розслідування, що триває.

Читайте також: російський олігарх Тіньков закликав Захід дати путіну можливість «зберегти обличчя», щоб зупинити бійню

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня в Москві були знайдені мертвими колишній віцепрезидент Газпромбанку Владислав Аваєв, його дружина та неповнолітня донька. За попередніми даними припускалося, що банкір убив сім'ю, після чого наклав на себе руки.

Зазначимо, що ці події відбуваються на тлі економічної кризи у росії. Своєю чергою вона розпочалася після масштабних санкцій проти країни, які були запроваджені через повномасштабне вторгнення рф в Україну та численні задокументовані військові злочини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-